Okategoriserade

Styrelsemöte #5

SM#7 är Onsdagen den 18 April

Genomgång av vad alla har gjort sedan senast

Ordförande Diana går igenom ett kommande förslag inför SM, som kommer beröra en eventuell övergång till en strategisk styrelse. I samband med denna övergång skulle även verksamhetsåret flyttas och sammanflätas med kalenderåret. Ekonomiskt ansvarig Victor berättar att han och Diana har varit på Osqvik tillsammans med andra ekonomisktordföranden och ordföranden, för att prata om THS budget för nästa år. Det ska även skapas en ekonomisk policy för utlägg etc.

SNO Evelina har gått på möten rörande bytet av skola och VFU-kurser. STURE Gabriel meddelar att råttan verkar vara borta (dock inte säkert) samt att mjölbaggarna försvunnit. För tillfället städar W i Gråttan och det finns en sektionslokalsbok, men den är utdaterad och målet är att uppdatera den inom kort. Mottagningens ekonomiska ansvarig Felix berättar att de får en klumpsumma som ska fördelas och är därför här inför budget-snacket. Sponsletandet pågår och det ska även ske möten med W och Maskin inför Adeptgasquen. PRAS Emilia berättar att mentorskapet är startat, det finns mer information under Senaste Nytt på hemsidan. Hon berättar också om företag som är på gång in och event som troligen kommer att bli.

Bugetpratet har börjat

Vi kommer till 99% säkerhet få 145 000 kr, till skillnad från förra ECE-skolan, där vi fick 105 000 kr. 20 000 kr är öronmärkta till utbildningsfrågor och 9 000 kr är öronmärkta till JML-frågor. Styrelsen har lagt ett förslag kring pengarna och det finns mycket pengar att ta av för att göra roliga, engagerade och feta event!

Vi hann inte gå igenom Verksamhetsplanen, men styrelsen får i uppdrag att skriva vad de vill göra med sina pengar till nästa år.

Styrelsen out!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *