Valberedningen

Lediga poster på sektionen!

Valberedningen vill informera om att det är dags för val redan i början av terminen och vi vill att DU funderar på om någon av posterna är något för dig:  
  • Sektionslokalsansvarig
  • Idrottsansvarig
  • Webmaster
  • PR-ansvarig
  • Tvåans represent i valberedningen

Samtliga är fyllnadsval, och de tre första väljs av styrelsen på StyM den  7 augusti kl 12:15. Övriga väljs av sektionen på första SM (datum ej bestämt).

Vem får söka?

Vem som helst som är THS-medlem får söka!

Hur söker jag?

Du söker genom att maila valberedningen@cl-sektionen.se med följande:

  • Ditt namn
  • Vilken post du söker
  • Kontaktuppgifter (mail och telefon)
  • Kort beskrivning av varför du söker posten och varför du tror du passar

Sektionslokalsansvarig

Sektionslokalsansvarig är en post för den som vill veta mer om vår kära lokal Gr8n och få insyn i allt som sker där. Praktiskt innebär posten bland annat att hålla koll på bokningar av Gr8n, beställa in förbrukningsvaror ett par gånger per termin och se till att ettan städar under period 1 och 3 (och fikar när de är klara!). Det ger en stor möjlighet att få lära känna ettan bättre, att förstå hur Gråttan fungerar och förändra saker som inte fungerar. Dessutom har W en motsvarande post, så man kan alltid få sällskap och stöd i att vara två personer som ansvarar. Sektionslokalsansvarig är en del av Studiemiljönämnden (STURE).

 

Idrottsansvarig

Idrottsansvarig utvecklar idrottandet på campus tillsammans med THS och övriga idrottsansvariga. Till vardags planerar och håller du i idrottsaktiviteter för sektionen tillsammans med W:s idrottsansvarig, informerar om THS mästerskap och drar ihop lag om intresse finns. Det finns också friskvårdsbidrag att söka från THS för att få pengar till aktiviteter. Är du intresserad av idrott och gillar att tagga personer att delta så är Idrottsansvarig något för dig! Idrottsansvarig är en del av Studiemiljönämnden (STURE).

Webmaster

Som Webmaster får du möjlighet att förfina både administrativa och kreativa egenskaper. Det handlar om att ha koll på denna finfina hemsida, hjälpa funktionärer med inlogg till mail och se till att sekreteraren har en uppdaterad maillista till sektionens medlemmar. Webmaster är en del av PR- och arbetsmarknadsnämnden (PRAS).

PR-ansvarig

Som PR-ansvarig kommer du att ansvara för alla mailutskick till sektionen, samt all direkt marknadsföring kring event och andra roligheter. Utöver det sitter du i THS kommunikationsråd och stöttar PRAS-ansvarig i dess arbete. Beroende på dina färdigheter och intressen kan arbetet variera, du kan välja att jobba med utveckling av hemsidan, sektionens grafiska profil eller nyhetsbrev. Möjligheterna är stora och varierande!PR-ansvarig är en del av PR- och arbetsmarknadsnämnden (PRAS).

Tvåans representant i valberedningen (främst CL-17)

Som representant i valberedningen är du en viktig del i att möjliggöra sektionens fantastiska arbete. Valberedningen jobbar med att informera om val och hitta sökande till poster, samt informera sektionen om de sökande inför valmöten. Valberedningen förättar även urnval (röstning i sektionslokalen).

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *