Framtidsmässan, Sektionen

✨ Studentmästerskapen ✨

Den 21 april ägde Studentmästerskapen i Offentlig sektor rum och vi hade ett lag!

Vårat lag bestod av PRAS Emilia, Mottagningsansvarig Hampus och Vice Klubbis Ida. Tillsammans levererade dem fantastiska bilder och video på instagram, tog alla poäng i poängtävlingen och ett utomordentligt case om varför fler ska söka till vårdyrket – specifikt till offentlig sektor. Detta ledde till en semifinal-plats där de tyvärr blev utslagna. Laget som vann var från Örebro, eller som de säger – Pennybridge, och de vann en fantastisk resa till Bryssel där de både får upptäcka staden och EU-parlamentet. Tävlingen tog plats på Framtidsmässan och när mässan var klar bar det av till Generator Hostel. Där bjöds det på burgare, dryck och övernattning och en massa härligt snicksnack!

Det var en jättekul upplevelse, som om just du vill vara med nästa år får du hålla ögonen öppna!

Allt gott!

Studentmästerskapen2018_offentligsektor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *