Jobberbjudande, PRAS, Sektionen

IST söker en Talent and Learning Coordinator

IST, som är ett edtech-företag, söker nu någon som kan ta ansvar för deras två största event – Trainee Programmet och deras ”Learn More Week”. Läs mer om rollen och företaget nedan och passar rollen just dig ansöker du direkt på den här karriärsidan.

Tjänstens omfattning är heltid och kan placeras i Växjö, Stockholm eller Linköping (detta trots att det står Växsjö på karriärsportalen). Är det några övriga frågor? Var god att i så fall kontakta David Hantoft via mail på david.hantoft@ist.com.

About the role

Two of our biggest internal events during the year is our Trainee Program, and our Learn More Week. In short terms, the Trainee Program is where we groom some of the finest talents in the world of code and programming, which runs for 12 months. The Learn More Week (LMW) is a week every year where we gather our entire TwISTer force in one place and meet, discuss, listen, laugh and learn from each other and a wide variety of external speakers, lectures and seminars within different areas of expertise.

About IST

IST is the leading Scandinavian edtech company, we have been helping schools improve for more than 30 years. Our mission is to make sure everyone learns more, something that we strive to achieve and make possible for all our customers, regardless of where in the world they are.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *