CL Future, PRAS, Sektionen

CL Future – Uppstart

Äntligen (!!) har vi haft uppstart med väldens bästa mentorskap!

I lördags samlades de som är med i CL Future 2018 i Gråttan för att prata erfarenheter, lära känna varandra och mingla. Jag, Emilia, hade ingen aning vad jag skulle förvänta mig; Kommer det bli stelt? Kommer folk ha någonting att prata om? Kommer alla sitta var för sig? Kommer det ens bli trevligt? Och som jag fick äta upp dessa frågor!

Alla samlades vid sextiden och efter det bar det av till de mest intressanta diskussioner. Vissa hade redan hunnit träffa sina mentorer/adepter, vilket var jätteroligt och kul att höra. Andra hade frågor om mina tankar om mentorskapet och vad det kommer innebära för dem. Sen blev det även en smärre reunion mellan några alumner, hur kul är inte det?! Vi käkade tacos och marrängsviss till efterrätt och jag är otroligt taggad och peppad på vart detta kommer leda!

En extra stor bamsekram vill jag ge till
Ellen, Helin och Ahmed – För initiativet till detta mentorskap
Charley och Ida – För hjälpen och utlånande av baren
Isabelle och Johanna – För hjälp med lite sista-minuten pyntning
Och till sist Herman – För att du hjälpte till att starta baren, pynta OCH städa efteråt, en riktig ängel!

Jag bifogar materialet som även har getts till de som är med i mentorskapet i år och jag rekommenderar dig att ta en titt om du är sugen på att vara med i mentorskapet själv nästa år! Stödmaterial till CL Future 2018

Ha det bäst!

Vänliga hälsningar,
En SUPERTAGGAD PRAS-ordförande
Emilia Kaufeldt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *