Sektionen

Förändring

Förändring är någonting som både kan vara otäckt och superhärligt. För att förändra behövs det ambitiösa personer som vill driva frågor de brinner för och projekt som saknas. Vi i styrelsen vill uppmuntra till engagemang i sektionen och ge dig möjligheten att utveckla dina idéer. Varje nämnd har en budget som ska användas för att ge kvalitet till studenternas studietid och vi alla behöver inspiration från er för att göra eventen så inkluderande och varierande som går.

Om du eller någon du känner vill driva ett projekt vill vi gärna att du hör av dig och berättar vad du tänker och känner. Oberoende om du vill driva jämställdhetsfrågor, visa League of Legends World Championship i G8n eller varför inte köra yoga på Borggården någon torsdagsmorgon maj med tillhörande frukost, så är du varmt välkommen att höra av dig!

Generella event och frågor – Diana ordf@cl-sektionen.se
Studiesociala event – Evelina sno@cl-sektionen.se
Projekt som rör näringslivet – Emilia pras@cl-sektionen.se
Sociala event (karaoke, pepparkaksbygge, etc.) – Gabriel sture@cl-sektionen.se

Ha en fantastisk tentaperiod, jag hejar på dig!

Ha det gott,
Emilia,
Pr- och arbetsmarknadsansvarig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *